DAYDESIGN TERVEZŐ

4490 Ft*

Szerezd be a DayDesign tervezőt, és biztosítsd a fejlődésed egy teljes negyedévre.

Ez a dátumozás nélküli napló ötvözi a hosszú távú tervezés és a napi szintű produktivitás elemeit, hogy 13 héten keresztül végig tudd követni a céljaid megvalósítását.

A DayDesign tervező a tökéletes kiegészítő, hogy 90 nap alatt megvalósíts egy nagy projektet, kialakíts egy új szokást, vagy egy helyen rendezd a gondolataid.

ELFOGYOTT

HASZNÁLD A TERVEZŐT A FEJLŐDÉSEDHEZ:

  • HATÉKONYABB A DIGITÁLIS MEGOLDÁSOKNÁL
    A papíron vezetett jegyzetekből és tervekből lényegesen többet tud elraktározni az elménk, továbbá az írás során 100%-ig a tervezésre koncentrálunk (ellentétben a digitális eszközökkel)
  • DÁTUMOZÁS NÉLKÜLI LAPOK
    A DayDesign tervezőt akkor kezded el kitölteni, amikor a legjobban megfelel a számodra, csak egy dologra kell figyelned: hogy 3 hónap alatt a legtöbbet hozd ki az életedből.
  • KÖNNYŰ, KIS MÉRETŰ, STRAPABÍRÓ
    A tervező A5 méretű, mindössze 300 gramm, a lekerekített sarkoknak köszönhetően nem akad a táskádban tartott holmikba, és a borítója rendkívül ellenálló anyaból készül.

CÉLOK KITŰZÉSE

A célok kitűzésével kapcsolatos oldalak segítenek elérhető és fenntartható célokat kitűzni.

Legyen szó egyszerűen a gondolataid rendezéséről, egy új szokás kialakításáról, egy projekt megvalósításáról a DayDesign tervező praktikus keretrendszert ad a számodra.

TÁVLATI ÁTTEKINTÉS

A távlati tervezőoldalakkal könnyedén átláthatod a teljes következő negyedéved.

Így nem csak rövid, hanem hosszú távon is megmarad a fókuszod, és előre láthatod a mérföldköveket, amiket el akarsz érni, közvetlenül a napi terveid mellett.

NAPI OLDALAK

A következő negyedéved garantáltan fejlődéssel fog telni, köszönhetően a napi tervezésnek, és a fókuszáló kérdéseknek, amik biztosítják a haladásod.

A tervezés mellett vezető kérdéseket találsz az oldalakon, amik rászoktatnak, hogy a nap elején tervezz, a nap végén pedig értékelj.

HETI ÁTTEKINTÉS

Minden héthez tartozik egy tervező és egy értékelő oldal.

A tervező oldalon rögzíteni tudod, hogy mik a fő céljaid, milyen tevékenységekre és problémákra akarsz koncentrálni a héten.

Az értékelő oldalon pedig egyszerűen követheted a szokásaid és a céljaid megvalósítását.

BÓNUSZ TARTALOM

A naplóval együtt hozzáférést kapsz a DayDesign közösséghez. 

Itt esettanulmányok formájában láthatod, hogy mások hogyan érték el a negyedéves céljaikat a legnépszerűbb területeken, így könnyítve a te munkádat!

kiva.org támogatás

Az árbevételünk 10%-ával a kiva.org-ot támogatjuk. A kiva.org egy mikrohitelekkel foglalkozó oldal, ahol elmaradott országokban élő emberek haladását segítő projekteket lehet támogatni.

Ezeket a mikrohiteleket kedvezményes feltételekkel kapják meg, de vissza kell fizetniük (így biztosítva van, hogy felelősen használják fel a támogatást).

A visszafizetett összegeket mindig a rendszerben tartjuk, így a 10%-os támogatás még évtizedekig fogja jobbá tenni a világot.

felhasználási
lehetőségek

HAGYOMÁNYOS
TERVEZŐ

A tervező akkor is a segítségedre van, ha nem egy konkrét célt akarsz elérni, hanem egyszerűen úgy érzed, hogy túl sok időd veszik el a szürke hétköznapokban.

Ha stresszt okoz, hogy lépést tarts a sok kötelezettségeddel, vagy a legtöbbet akarod kihozni az idődből, a DayDesign tervező remek eszköz a gondolataid rendezésére.

VÁLLALKOZÁS MŰKÖDTETÉSE

Ahogy egyre többen válnak vállalkozóvá, egyre többen szembesülnek vele, hogy mennyire nehéz önállóan beosztani az időt, és követni az összes munkafolyamatot.

A DayDesign tervező segítségével folyamatosan követni tudod a vállalkozással kapcsolatos határidőket, célokat, mérföldköveket és tennivalókat.

EGÉSZSÉGES
ÉLETMÓD

Az egészséges életmód sok tudatos döntést és tervezést igényel, de a legtöbben anélkül vágnak bele, hogy megfelelően felkészülnének a mindennapi kihívásokra.

A DayDesign tervező tökéletesen alkalmas, hogy vezesd az edzéseid, az étkezéseid és a haladásod az egészséges életmód útján.

ÚJ KÉSZSÉGEK TANULÁSA

Nagy mennyiségű információt megtanulni, vagy új készségeket elsajátítani rendkívül megterhelő lehet mentálisan.

A tervező segít tervezni a tanulással kapcsolatos szokásaid és erőfeszítéseid, valamint megtartani a motivációd még a legnagyobb tanulóprojektek esetén is.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A megrendelt terméket 2 munkanapon belül kiszállítjuk a GLS futárszolgálattal, vagy kérésedre Foxpost csomagautomatába küldjük.

A rendelés lezárulásakor megkapod e-mailben a visszaigazolást, majd a GLStől vagy Foxposttól kapsz egy értesítést, amivel követni tudod a csomagod érkezését.

13 hetet, vagyis 91 napot, egy negyedévet, amit bármikor el tudsz kezdeni, mivel a napló dátumozatlan.

Ez az időtáv a leginkább ideális a tervezéshez, mert ennyi idő alatt már jelentős előrelépések történhetnek, de még “belátható” távlatról van szó, nem veszik bizonytalanságba a tervezés.

A DayDesign.hu-n árult termékekre is érvényes a 365 napos 100% TACIT pénzvisszafizetési garancia.

Ha bármilyen okból úgy gondolod, hogy nem a létező legjobb terméket kapod, akkor 365 napon belül szívesen visszatérítjük a megrendelésed árát (ez akkor is érvényes, ha beleírtál a naplóba, nincsenek rejtett feltételeink).

Így úgy vághatsz bele a tervezésbe, hogy semmiképp nem járhatsz rosszul!

A legtipikusabb felhasználási mód, ha valaki egy új projektbe kezd, egy új szokást akar kialakítani, például egy fitnesszel kapcsolatos célt tűz ki, vagy el akar kezdeni tudatosabban élni.

Vállalkozóként/üzletemberként/ szabadúszóként kulcsfontosságú lehet, hogy rendezettek legyenek a napjaid, így számukra is hatalmas segítség a tervező.

A tervezővel együtt hozzáférést kapsz a gyors-start minitréningünkhöz, ami segít elindulni a tervezővel, és bemutatja a helyes használatát.

Továbbá bónuszként a tervező tulajdonosaként a DayDesign Facebook Közösségen belül folyamatosan tudsz kérdezni, és rendszeresen osztunk meg ötleteket és példákat, különböző célok elérésével kapcsolatban.

A DayDesign nem csak egy tervező, hanem egy teljes rendszer a tudatos élethez, ami lehetővé teszi, hogy többet hozz ki a mindennapjaidból.

 

A tervezőinket kérheted GLS házhozszállítással és FoxPost csomagautomatába is. A szállítás költsége:
Házhozszállítás esetén: 990 Ft
FoxPost csomagautomatába szállítás esetén: 690 Ft.