DayDesign tervező

4 490 Ft

A DayDesign tervező célja, hogy a következő negyedéved a legtöbb haladással teljen.

Ez a napló ötvözi a hosszú távú tervezés és a napi szintű produktivitás elemeit, hogy 13 héten keresztül végig tudd követni a céljaid megvalósítását.

A DayDesign tervező a tökéletes kiegészítő, hogy 90 nap alatt megvalósíts egy nagy projektet, kialakíts egy új szokást, vagy egy helyen rendezd a gondolataid.

 

 

 

Availability: 32 készleten

Cikkszám: 1 Kategória: Címke:

DayDesign tervező

4 490 Ft

A DayDesign tervező célja, hogy a következő negyedéved a legtöbb haladással teljen.

Ez a napló ötvözi a hosszú távú tervezés és a napi szintű produktivitás elemeit, hogy 13 héten keresztül végig tudd követni a céljaid megvalósítását.

A DayDesign tervező a tökéletes kiegészítő, hogy 90 nap alatt megvalósíts egy nagy projektet, kialakíts egy új szokást, vagy egy helyen rendezd a gondolataid.

 

 

 

HASZNÁLD A TERVEZŐT A FEJLŐDÉSEDHEZ:

SZOKÁSOK KIALAKÍTÁSÁHOZ

KÉSZSÉGEK ELSAJÁTÍTÁSÁHOZ

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDHOZ

VÁLLALKOZÁS ÉPÍTÉSÉHEZ

  • DÁTUMOZÁS NÉLKÜLI LAPOK
    A DayDesign tervezőt akkor kezded el kitölteni, amikor a legjobban megfelel a számodra.
  • NAPI, HETI ÉS HAVI RENDEZŐ KÉRDÉSEK
    A legtöbb embernek vannak céljai, de kevesen valósítják meg őket. A rendező kérdések segítenek azonosítani a lehetséges hibákat, és összehangolja a teendőid a nagyobb céljaiddal.
  • SZOKÁSFORMÁLÓ JEGYZETEK
    A rendszeres naplóírás tudományosan bizonyítottan* segít a szokások alakításában, és tudatosabbá teszi az életviteled, hogy nagyobb irányításod legyen a napjaid felett.

CÉLOK KITŰZÉSE

A célok kitűzésével kapcsolatos oldalak segítenek elérhető és fenntartható célokat kitűzni, hogy hónapról-hónapra előrébb tarts az életben. 

Legyen szó egy új szokás kialakításáról, egy projekt megvalósításáról, vagy egy készség fejlesztéséről, a DayDesign tervező egy keretrendszert ad a számodra.

 

TÁVLATI ÁTTEKINTÉS

Lásd át a következő 13 heted, hogy ne csak napi, hanem távlati szintent is megmaradjon a fókuszod, és előre lásd a mérföldköveket. 

 

NAPI OLDALAK

A következő negyedéved garantál fejlődéssel fog telni, köszönhetően a napi tervezésnek, és a fókuszáló kérdéseknek, amik biztosítják a haladásod. 

HETI ÁTTEKINTÉS

Minden héthez tartozik egy áttekintő oldal, ahol értékelheted a haladásod, levonhatod a tanulságokat, és a következő hétre kijelölheted az irányodat. 

BÓNUSZ TARTALOM

A naplóddal együtt több olyan bónusz anyagot biztosítunk, ami egyszerűvé teszik a naplózási szokás kialakítását, a helyes célkitűzést, és a rutinok építését, és a hosszú távű tervezést.

kiva.org támogatás

A bevételünk 10%-ával a kiva.org-ot támogatjuk. A kiva.org egy mikrohitelekkel foglalkozó oldal, ahol elmaradott országokban élő emberek haladását segítő projekteket lehet támogatni.

Ezeket a mikrohiteleket kedvezményes feltételekkel kapják meg, de vissza kell fizetniük (így biztosítva van, hogy felelősen használják fel a támogatást).

A visszafizetett összegeket mindig a rendszerben tartjuk, így a 10%-os támogatás még évtizedekig fogja jobbá tenni a világot.

Ha szeretnéd közvetlenül támogatni a kiva.org-ot, bátorítunk, hogy tedd meg, és csatlakozz a Tacit Project csapathoz!

visszajelzések

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A megrendelt terméket 2 munkanapon belül kiszállítjuk a GLS futárszolgálattal, vagy kérésedre csomagautomatába küldjük.

A rendelés lezárulásakor kapsz egy követési kódot, amivel mindig látod, hogy éppen hogy áll a rendelésed.

 

13 hét, vagyis 91 nap, amibe BÁRMIKOR bele tudsz kezdeni, mivel a tervezőben nincsenek dátumok.

Ez a leginkább optimális időtartam a célok kitűzéséhez, mivel ennyi idő alatt már látványos haladást lehet elérni, de az elménk még át tud látni ennyi időt. 

 

A DayDesign.hu-n árult termékekre is érvényes a 365 napos 100% TACIT pénzvisszafizetési garancia. 

Ha bármilyen okból úgy gondolod, hogy nem a létező legjobb terméket kapod, akkor 365 napon belül szívesen visszatérítjük a megrendelésed árát (ez akkor is érvényes, ha beleírtál a naplóba, nincsenek rejtett feltételeink).

Így úgy vághatsz bele a tervezésbe, hogy semmiképp nem járhatsz rosszul!

Minden tervezővel kapsz segítséget a helyes használathoz, és tipikus példákat, hogy mások pontosan milyen projektekre és hogyan használták már a tervezőt. 

Ezekben az anyagokban elmagyarázzuk a szokások kialakítását, az elmetérképek készítését, a napod/heted/hónapod/negyedéved megtervezését, így biztos lehetsz benne, hogy a terveződ nem marad üresen. 

A legtipikusabb felhasználási mód, ha valaki egy új projektbe kezd, egy új szokást akar kialakítani, például egy fitnesszel kapcsolatos célt tűz ki, vagy el akar kezdeni tudatosabban élni. 

Vállalkozóként/üzletemberként/szabadúszóként kulcsfontosságú lehet, hogy rendezettek legyenek a napjaid, így számukra is hatalmas segítség a tervező.

 

A tervezővel együtt hozzáférést kapsz a DayDesign Facebook Közösséghez, ahol rendszeresen osztunk meg ötleteket és példákat, különböző célok elérésével kapcsolatban,

A DayDesign nem csak egy tervező, hanem egy teljes rendszer a tudatos élethez, ami lehetővé teszi, hogy többet hozz ki a mindennapjaidból. 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DayDesign tervező” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük